Τα ελαιόδεντρά μας, είναι υγιή με τη σωστή απόσταση μεταξύ τους και καλλιεργούνται σε πλαγιές με ιδανικές εδαφικές συνθήκες για την καλλιέργεια της ελιάς. Οι καρποί είναι κατά αποκλειστικότητα και προέρχονται από τους ελαιώνες της οικογένειας Θανόπουλου και όχι από μεγάλες και μαζικές καλλιέργειες άλλων ελαιώνων.
Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής μεταφέρονται στο ελαιοτριβείο, σχεδόν αμέσως.
Το φρεσκοστυμμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της οικογένειας Θανόπουλου “Το Λιοστάσι μου”, είναι προϊόν πρώιμης συγκομιδής και ψυχρής εκθλίψεως στο ελαιοτριβείο. Μετά από ελάχιστο φιλτράρισμα φυλάσσεται σε αεροστεγείς δεξαμενές που εξασφαλίζουν την προστασία του από το οξυγόνο, το φως και τη θερμότητα μέχρι την εμφιάλωση του. Η επιμελής αυτή φροντίδα μας ανταμείβει με έναν υπέροχο φυσικό χυμό ελιάς, με υψηλές σε περιεκτικότητα φαινόλες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τα υγιεινά οφέλη του ελαιολάδου μας.